Nieuwe Bewoner

Af en toe zijn we op zoek naar een nieuwe bewoner. Een persoon die zelfstandig is en graag andere bewoners wil ontmoeten. Een persoon die graag buitenaf woont en weet wat het inhoud om buitenaf te wonen. Iemand die enthousiast wordt van ons en onze boerderijwoning en graag mee wil denken/doen met het onderhouden en opknappen van onze boerderij.

We zoeken hierbij naar een goede klik, omdat we elkaar als bewoners elke dag tegenkomen. Daarom nodigen we geïnteresseerden altijd eerst uit voor een fysieke kennismaking. Bij een goede klik volgt er daarna een uitnodiging voor ’24 uur met…’, waarbij je een nacht op de boerderij verblijft en met iedereen in alle rust kennis kan maken.


AUGUSTUS 2022: We zoeken op dit moment een man tussen de 30 en 50 jaar. Er is per direct beschikbaar: een woonkamer in het voorhuis op de begane grond en een slaapkamer met wasbak in het voorhuis op de eerste verdieping. Beide ruimtes zijn privé ruimtes. De ruimtes worden leeg opgeleverd.

Ben je geïnteresseerd? Stel je voor in een mailtje aan wonen [at] hoftenholt.nl. Graag lezen we wie je bent en wat je zoekt in een woongroep. Dit mag zo uitgebreid zijn als je zelf wil. Als we denken dat je bij ons past, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en bezichtiging.

Beschikbare woonkamer
Beschikbare woonkamer
Beschikbare slaapkamer
Beschikbare slaapkamer
Beschikbare slaapkamer
Beschikbare slaapkamer