Nieuwe bewoner

Alle bewoners van Hof ten Holt beschikken over een privé woonkamer en een privé slaapkamer. We zoeken nu een nieuwe bewoner die de eerste maanden uit de voeten kan met alleen een privé slaapkamer. We leggen hieronder uit hoe het precies zit.

De twee oudste bewoners van Hof ten Holt staan in de wachtrij voor een zorgwoning. We verwachten dat zij in de eerste helft van 2022 gaan verhuizen. We willen liever niet in één keer twee nieuwe bewoners aantrekken. Daarom gaan nu alvast op zoek naar één nieuwe bewoner.

De nieuwe bewoner kan voorlopig beschikken over één ruime privé slaapkamer van 4,25m bij 5,10m met eigen wasbak. Bovendien kan de nieuwe bewoner, net als alle andere bewoners, ook gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes. In de periode dat de bewoner nog niet kan beschikken over een woonkamer betaalt de nieuwe bewoner de helft van de contributie.

Zodra de twee oudste bewoners verhuizen krijgt de nieuwe bewoner ook de beschikking over een woonkamer, net als de andere bewoners. We zijn dan met z’n vijven.

De nieuwe bewoner kan meebeslissen over een nieuwe 6e bewoner.

Lees hier meer over wonen op Hof ten Holt.